Привіт усім! Я не маю досвіду в області геймінгу на ноутбуках, але хочу придбати гарний ноутбук для ігор. Чи потрібно обов'язково мати дискретну відеокарту, або інтегрованої вистачить? Що ви порадите?
Шукаю хороший ноутбук!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-05-04 10:52:18
Привіт! Якщо вам потрібен ноутбук для ігор, то краще мати дискретну відеокарту, оскільки вона забезпечить більш високу продуктивність в графічних іграх. Але якщо ви не плануєте грати в складні ігри, інтегрована відеокарта також може бути достатньою.
Поделиться32023-05-04 10:53:10
Привіт! При виборі ноутбука для ігор важливо враховувати, що дискретна відеокарта дозволяє грати в складні ігри на високих налаштуваннях. Інтегрована відеокарта, як правило, має меншу продуктивність, але при цьому вона економічніша і має менші навантаження на батарею.
Поделиться42023-05-04 10:58:35
Привіт! При виборі ноутбука для ігор важливо враховувати, що дискретна відеокарта дозволяє грати в складні ігри на високих налаштуваннях. Інтегрована відеокарта, як правило, має меншу продуктивність, але при цьому вона економічніша і має менші навантаження на батарею.
Привіт! Як геймер з багаторічним досвідом, я можу порадити вам мати дискретну відеокарту, оскільки це забезпечить найвищу продуктивність в графічних іграх.
Проте, якщо ви не плануєте грати в складні ігри або не збираєтеся грати на максимальних налаштуваннях, інтегрована відеокарта може бути достатньою. Не забувайте також про процесор, оперативну пам'ять та дисплей - це також важливі параметри при виборі ноутбука, тут https://zhuk.ua/noutbuky/ зможете придивитись на хороші моделі і для ігор теж.